Forum pariuri sportive

Administrativ => Regulament => Topic started by: Forumul Pariorului Maniac on 02 June 2009 - 17:16:24Title: Reguli de postare pe forumul-pariorului-maniac.ro
Post by: Forumul Pariorului Maniac on 02 June 2009 - 17:16:24
Reguli de postare pe forumul-pariorului-maniac.ro

1. Nu ne-am propus sa facem politie, dar va rugam sa va respectati partenerii la discutii... nu jigniti, nu injurati, nu faceţi ironii gratuite sau atacuri la persoană..

2. Dreptul la libera exprimare  este garantat de constitutie.
Totuşi, off-topicul nu este permis,  scopul acestui forum este punerea în discuţie a ponturilor, pariurilor sportive, opiniilor despre sport şi competiţiile sportive. Într-un mod corect, onest, fair-play, fără patimi şi răutăţi.
Forumul nu este un loc în care se refulează frustrări, aici nu e loc de a manifesta orgolii exacerbate, nu se fac clasamente cu 'cine e cel mai tare la pariuri", spiritul de competiţie se exersează doar la concursurile organizate de către administratori şi moderatori.
Cei ce nu înţeleg aceste reguli simple de comportament, de bun-simţ vor fi în primă instanţă avertizaţi , iar apoi, în care de recidivă în încălcarea regulilor, vor fi îndepărtaţi de pe forum.

3. Reclamele catre alte site-uri sunt interzise. Pentru toate celalte tipuri de reclame, intrebati administratorul forumului  :aq:

4. Conturile duble sunt interzise. Pentru cei care aveau aceasta obisnuinta, fiti cu bagare de seama ca s-a schimbat administratorul  :bz:

5. Incercati pe cat posibil sa postati corect . Nu utilizaţi  limbaj de tip messenger. Pastrati curata limba romana, folosiţi-o corect din punct de vedere gramatical.

6. Luati informatiile si ponturile de pe site ca pe opinii personale ale tipsterilor. Nimeni nu garanteaza reusita acestora,  treceti tot ce cititi aici prin filtrul gandirii proprii si pariati responsabil, doar sume pe care va permiteti sa le pierdeti!

7. Accesul pe site este permis doar persoanelor peste 18 ani !


Pariati cu noi responsabil si inteligent!


Pastrarea controlului in activitatea de pariere...
In timp ce majoritatea oamenilor pariaza in limita posibilitatilor personale, pentru alte persoane pariatul poate deveni o problema.
V-ar putea fi de folos sa nu uitati urmatoarele:
1. Pariurile trebuie privite ca o activitate de relaxare si nu ca o sursa de castig.
2. Evitati sa incercati imediat si cu tot dinadinsul recuperarea pierderilor.
3. Pariati doar cat va puteti permite sa pierdeti.
4. Pastrati o evidenta a timpului si a sumelor pe care le cheltuiti plasand pariuri.
5. Daca doriti sa luati o pauza de pariere puteti utiliza optiunea de auto-excludere.
6. Va puteti monitoriza sau restrictiona accesul la site-urile de pariuri cu anumite software-uri cum ar fi GamBlock, care este disponibil pentru mobil si tableta pe www.gamblock.com (http://www.gamblock.com), sau Betfilter pe www.betfilter.com (http://www.betfilter.com).
7. Daca doriti sa vorbiti cu cineva despre dependenta de pariuri, va rugam sa contactati Gambling Therapy.


Title: Re: Reguli de postare pe forumul-pariorului-maniac.ro
Post by: iro on 02 January 2010 - 19:49:13
Thanks!

Am implementat acest mod de multumiri pentru a putea recompensa intr-un fel pe cei care au facut o treaba buna printr-un anumit pariu. Veti putea acorda maxim un "Thanks!" la 3 ore, pe care va trebui sa il justificati. Statisticile, multumirile si justificarile le veti putea vedea accesand profilul fiecarui user.
Daca se va ajunge la concluzia ca un anumit user face abuz de aceasta functie a forumului doar pentru a arata cat de "smecher" este el (cum au mai fost cazuri in trecut), precizez ca acesta poate fi scos din acest mod, fara a afecta si restul membrilor. Am optiunea de retragere a permisiei de acordare sau primire de "Thanks", individual.

Statisitica a fost resetata, iar din acest moment este functionala.

Bafta la pozitive(http://forumul-pariorului-maniac.ro/Themes/default/images/up.gif), si la cat mai putine negative(http://forumul-pariorului-maniac.ro/Themes/default/images/down.gif) :D